Ние внасяме топлината във вашият дом!

Доверете се на ВС ИНЖЕНЕРИНГ ООД, с повече от 28 години опит в областта на отоплителните системи.

Разгледай каталога ни

ЗА ВС ИНЖЕНЕРИНГ ООД

Имате нужда от проектиране и изграждане на отоплителни системивентилационни и климатични системи?  Доверете се на ВС ИНЖЕНЕРИНГ ООД, разполагаме с повече от 28 години опит в областта на отоплителните системи. Ще Ви помогнем в избора между съответните отоплителни системи: дали да бъде отопление на газ или отопление на пелети? Ще Ви изслушаме внимателно и ще споделим с Вас нашия професионален съвет базиран на множеството реализирани големи и малки проекти. Занимаваме се с търговия на дребно и едро , но основната ни дейност е свързана с проектиране и изграждане на отоплителни системи:

Отоплението на газ е евтин и ефективен начин, който носи комфорт в дома, лесен е за поддръжка и не изисква специални умения за управление. За да бъде възможен този начин на отопление, трябва да има изградена газоразпределителна мрежа до жилището( при централно газифициране – метан) или ако няма възможност за това, решението е поставяне на резервоар за пропан-бутан . Използването на природен газ или пропан-бутан е безопасно и екологично, а след като проектът бъде изграден, специалистите от нашата фирма ще ви покажат как да го използвате правилно, за да намалите разходите през отоплителния сезон.

За преустройство на старите инсталации с котли на твърдо гориво използването на пелети за отопление на дома е ефективна и отлична алтернатива. Отоплението на пелети е много по-екологично чисто спрямо използването на дървесина или въглища. При използването на пелетни съоръжения отоплителната инсталация преминава от една инертна в напълно автоматизирана такава.

Комфортната вътрешната вентилационна инсталация с до 90% рекуперация на топлина осигурява енергийно оптимизиран въздушен обмен, който може автоматично да се контролира при различни изисквания. Съставните елементи на инсталацията, проектирани да работят заедно, осигуряват постоянен приток на свеж въздух, като същевременно отвеждат отработения въздух.

Вентилацията с рекуперация на топлина е много важно за комфортния и енергийно ефективен вътрешен климат и за опазване на Вашето здраве. Това се отнася, както за вентилация в жилищни сгради, така и за нежилищни такива.

Инсталациите с директно разширение и водно-базираните системи може да се свържат неограничен брой вътрешни тела с едно външно съоръжение за осигуряване на охлаждане, отопление, вентилация. Със системата “въздух-въздух” може да се свържат ограничен брой вътрешни тела към едно външно тяло, за да може ефективно да се отопляват или да охлаждат до зададените различни помещения. При всички инсталации температурата в отделни помещения и зони могат да се регулира независимо.

Съоръженията – термопомпи вземат топлина от околната среда – от въздуха, от земята, дори и от подпочвените води. За отопление това е най-икономичният и ефективен начин, защото източникът на топлина е постоянен, използвайки околната среда от природата. Термопомпите са отлично решение и при горещите летни дни. Те могат да заменят климатиците и през лятото да охлаждат дома, поддържайки постоянна стайна температура.

От самото начало сме дистрибутор на фирма “ ЕРАТО “АД , работеща в сферата на отоплителните системи. В течение на годините се утвърдихме с много добро име на българския пазар. Гарантираме компетентна консултация, бързи и точни доставки , гаранционен и извънгаранционен сервиз за нашите клиенти . Разполагаме със собствени монтажни групи , хора с висока квалификация ориентирани в дейността на проектиранеизгражданедиагностика и поддръжка на отоплителниклиматични и вентилационни системи.

Инж. Васил Спануров е основател на фирмата и един от съучредителите на Националния Инсталационен Съюз и Националната занаятчийска камара. Завършил висшето си образование в “ Технически университет “ гр. София през 1992 год. със специалност Топлинна и масообменна техника и от там насетне се занимава и работи по специалността си.

Фирма ВС инженеринг ООД е член на Камарата на строителите в България, притежава Удостоверения за първа и трета група от Централния професионален регистър.

Фирма ВС инженеринг ООД е сертифицирана по ISO 9001:2015 .

Предлагаме Ви висококачествени и доказани системи за отопление на пелети и отопление на газ.

Фирма ВС инженеринг ООД притежава Удостоверение от Държавната агенция за метрологичен и технически надзор за поддържане, ремонт и преустройство на съоръжения с повишена опасност.

Фирма ВС инженеринг ООД работи по Програма за Енергийна ефективност